Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Генератори QUBE
Генератори QUBE

Максимальна потужність

Номінальна потужність

Паливо

Рівень шуму

Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Форм-фактор МП

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

ДБЖ, стабілізатори, батареї
ДБЖ, стабілізатори, батареї

Виробник (бренд)

Максимальна вихідна потужність

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Купити системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Phantasy Star Online 2 New Genesis – комп'ютерна гра в жанрі MMORPG, розроблена компанією SEGA у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Phantasy Star Online 2 New Genesis
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis
  5. Огляд гри Phantasy Star Online 2 New Genesis
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви прокидаєтеся на невідомій планеті без пам'яті. Ваше завдання – допомогти місцевій оборонній структурі захистити це місце від навали роботів-прибульців.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis низькі, але для встановлення гри знадобиться пристойна кількість місця на жорсткому диску – 100 гігабайт вільного простору займає цей проект. Також потрібна операційна система Windows 10 x64, адже на 32-розрядній гра не працює. Деталі системних вимог наведені нижче:

 

Системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis

  • Процесор: Intel Core i3-4150
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 5570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Який процесор потрібний для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Системні вимоги PSO 2 занажто низькі, щоб стати орієнтиром для вибору ПК. Ігрова збірка – те, що вам потрібно. У ній повинен бути встановлений 6-ядерний процесор з 12 потоками для обробки. Наведемо два приклади з асортименту відомих виробників: Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Один з найважливіших елементів - це відеокарта. Вибір здійснюватимемо в асортименті Nvidia. Якщо фінансів у вас небагато, схиліться до покупки бюджетної ігрової відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650. Якщо ж ви маєте намір обзавестися потужною ігровою збіркою, купуйте Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Phantasy Star Online 2 New Genesis

В ігровий ПК встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті та два накопичувачі: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Атмосфера

Мода на ігрові жанри систематично змінюється. Пов'язано це з багатьма факторами, головним з яких є фактор прогресу. Саме він забезпечує гравців новими можливостями, роблячи геймплей більш цікавим та глибоким. Так ігри в жанрі MMORPG вже давно «йдуть на відпочинок». Деякі ж досі намагаються вести війну з сучасними батл-роялями, багатокористувацькими шутерами від першої особи і виживалками у відкритому світі. Одним із таких проектів є Phantasy Star Online 2 New Genesis, створений компанією SEGA.

Phantasy Star Online 2 New Genesis – незвичайний проект. Він відрізняється унікальністю у своєму сетинзі, адже MMORPG у стилі фентезійного футуризму зустрінеш не часто. На цей раз обійшлося без приставки ретро, яку так люблять сучасні розробники. Відсутність пішла на користь грі – вона одразу зачаровує своєю зовнішністю, хоч графічний рівень ніяк не назвеш сучасним. Що ж пропонує PSO 2 – дізнаємось у розділі геймплей.

 

Геймплей

Phantasy Star Online 2 New Genesis втекла від типовості свого жанру. Незважаючи на домішку аніме у загальній стилістиці, гра розрахована на людей, чиї естетичні почуття втомилися від аніме-ельфів, аніме-гномів та людей з незрозумілими зачісками. У грі є невелика сюжетна зав'язка, в якій ми дізнаємося про нашестя роботів-прибульців на невідому планету. Ми не пам'ятаємо, як опинилися на ній, перед нами постає нове завдання – допомогти місцевому опору відбити атаку роботів. Після цього дивимося невеликий сінематик і вирушаємо досліджувати місцеві пейзажі.

Ігрова модель Phantasy Star Online 2 New Genesis більше схиляється до action / RPG. Тут є вертикальний тип геймплею з використанням левітації, високих стрибків і уворотів від ворожих атак. Гра використовує таргетовану систему бою, з великою кількістю красивих і яскравих ефектів. Спочатку PSO 2 може здатися нудною через розтягнутий пролог з діалогами ідіотичного характеру, але вже після півтори години починаються справжні веселощі.

У грі дуже нетипова система прокачки. Як і скрізь, за грінд вам падає експа, але вона підвищує рівень без отримання навичок. Щоб розжитися ними, потрібно проходити підземелля та вежі – з другими все важче, але дають більше плюшок. Концентрується PSO 2 на так званому gear score, що в народі можна перекласти як damage. Очки шкоди підсумовуються з рівнем, очками навичок та характеристиками шмоту. Максимальний рівень у грі – 20-й, максимальна кількість скілів – 12.

Поговоримо про зброю, адже і в цій сфері Phantasy Star Online 2 New Genesis все відрізняється від інших MMORPG. Тут персонаж може носити одразу 6 різних білдів зброї, змінюючи їх на ходу. За рахунок цього у грі розмита класова система, що дозволяє швидко змінювати бойовий стиль. Різні пушки забезпечують вас різними можливостями. Одні дозволяють притягувати до себе ворогів, інші – станити тощо. Розділяється зброя на грейди (тіри), їх тут чотири. Є заточка і працює вона (як ви вже здогадалися) за унікальною схемою. Для заточування пушки вам потрібно переплавити та залити в неї зброю такого ж типу. Аналогічна схема працює і з заточенням броні – беремо броню аналогічного типу та переплавляємо, посилюючи те, що потрібно. На цьому не все, адже вам потрібний ще й спеціальний ресурс під назвою engrinder + внутрішньо ігрова валюта у вигляді золота. Потрібний ресурс можна шукати по відкритому світу у спеціальних ящиках. Предмети можна ще й аугментувати, але про це ви дізнаєтесь з особистого досвіду.

Світ Phantasy Star Online 2 New Genesis – велике та просторе місце, розділене на області з мобами певного рівня. Переміщатимемося бігом, стрибками, польотами. Можна залазити на скелі, забиратись у важкодоступні точки. Дизайн мобів заслуговує на похвалу, але в плані інтелекту нічого особливого ви не побачите. Через велику кількість ефектів зображення на екрані часто перетворюється на кашу. Знищуватимемо монстрів не лише за власним бажанням, а й за квестами. Їх є кілька типів, з різними монстрами та лутом різного грейду. Є й масові рейди (близько 180 гравців) на величезного й жирного боса. Звучить чудово, але насправді весь сюжет PSO 2 можна пройти за два-три дні, після чого зайнятися в грі нема чим. Мінімальна кількість контенту дуже засмучує. Ви можете блукати світом, прокачуючи гармати і досягаючи максимальної шкали gear score, але це дуже сумнівне задоволення. Розробники обіцяли, що гра розвиватиметься розділами. Чекаємо на це найближчим часом.

 

Графіка

Графіка Phantasy Star Online 2 New Genesis є далекою від сучасного рівня, але виглядає гра досить приємно. Тут багато кольорів, екран завжди рясніє пейзажами, безліч красивих ефектів. Вертикальний геймплей – великий плюс, до того ж переміщення світом у польоті приносить задоволення. В іншому, багато позитивних слів про графіку PSO 2 не скажеш.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Порекомендувати вам ігрові системні блоки – наша мета та завдання. З радістю представляємо вам чотири ігрові зборки з сучасними компонентами, чия сума робочих показників забезпечить максимально комфортний геймінг.

 

 

Стандартні системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 12400F RX 560 4GB 161 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) з покоління Alder Lake. Працює в парі з ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 (4 GB / GDDR5). Встановлений обсяг оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz). Файловий нагромаджувач – 1-терабайтний HDD.

 

Високі системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F GTX 1650 4GB 1621XE – ігровий системний блок у корпусі QUBE FLASH. Прекрасна зовнішність – лише початок, адже ПК відрізняється і високими показниками продуктивності. У ньому встановлений 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 12 потоками для обробки, 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Щоб досягти високого FPS в іграх, встановлено відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Файлові накопичувачі: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F RX 6600 XT 8GB 84 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) у корпусі QUBE NEPTUNE. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) – потужну «зброю» для високого FPS. У збірці ви побачите 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F RTX 3060 12GB 162 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE. Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою Reflex, DLSS, Ray Tracing та 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з 12 потоками для обробки. Забезпечена 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувачем на 240 гігабайт пам'яті.

Питання

+ У Phantasy Star Online 2 New Genesis є донат?
Так, у грі є можливість донатити
+ Чи сильно донат впливає на гру Phantasy Star Online 2 New Genesis?
Ні, вирулити можна своїми двома
+ Де придбати Phantasy Star Online 2 New Genesis?
Придбати гру можна в офіційному магазині Epic Games https://www.epicgames.com/store/ru/p/phantasy-star-online-2