Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Генератори QUBE
Генератори QUBE

Максимальна потужність

Номінальна потужність

Паливо

Рівень шуму

Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Форм-фактор МП

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

ДБЖ, стабілізатори, батареї
ДБЖ, стабілізатори, батареї

Виробник (бренд)

Максимальна вихідна потужність

#resheniya-dlya-raboty

Системний блок для графіки

Купити системний блок для графіки

Комп'ютерна графіка застосовується досить широко, наприклад, у моделюванні, системах автоматизованого проектування, рекламі та дизайні, різних навчальних програмах, іграх тощо. Фахівцям, які працюють у цих напрямках, необхідне відповідне програмне забезпечення, яке, у свою чергу, коректно працюватиме тільки з правильно підібраним «залізом».

 

 

Вміст:

  1. Процесор
  2. Відеокарта
  3. Оперативна пам'ять
  4. Накопичувач
  5. Де придбати системний блок для графіки?

 

 

Неможливо порекомендувати універсальний варіант для роботи з графікою – такого просто не існує. Варто підбирати пристрій під ваші потреби. Наприклад, тим, хто працює із 3D графікою, не підійде системник, оптимальний для 2D-дизайнера. Робота з тривимірною графікою завжди потребує значно більше ресурсів. Якщо доводиться працювати і з 3D, і з 2D, варто орієнтуватися на вимоги софту для тривимірної роботи. Інакше на вас чекає повільний рендер або навіть зависання.

Тепер поговоримо про комплектуючі системного блоку для тих, хто працює з графікою. Повторимося, що універсального варіанта немає – ми лише висвітлюємо те, що варто звернути увагу фахівцям. Розглянемо не всі комплектуючі системного блоку, а найважливіші для роботи дизайнера чи інженера.

 

 

Процесор

 

У професійному середовищі прийнято вважати, що найбільш підходящими для роботи з комп'ютерною графікою є процесори Intel. Розглянемо деякі популярні моделі:

  1. Core i5 (2.9-4.3 Ghz) – відмінне рішення для тих, хто починає працювати в даному напрямку. Це недорогий процесор, який гідно справляється із 2D-графікою. Непоганий він і для невибагливих ігор. Якщо ви використовуєте Adobe Photoshop або GIMP, він вам цілком підійде.
  2. Core i7 (3.8-5.1 Ghz) – досить потужний ЦП з відмінною тактовою частотою. Він підійде і для роботи з тривимірною графікою, а також добрий тим, що чудово підійде для досить вимогливих ігор, що називається, «на максималках». З ним ви зможете ефективно працювати не тільки в Adobe Photoshop, але і Corel DRAW, Illustrator, Sketch UP.
  3. Core i9 (3.7-5.3 Ghz). Найпродуктивніший з перерахованих варіантів, підійде для всіх завдань, перерахованих вище, найбільш оптимальний варіант. Модель бездоганно працює з програмами, зазначеними раніше, а також із Blender, Autodesk Maya, SketchBook Pro та іншими.
  4. Від AMD добре себе виявляє Ryzen Threadripper. Він хороший для монтажу, роботи з величезними дизайнерськими проектами та для інженерних обчислень. Це одне з найкращих рішень на ринку.

Ви напевно знаєте, що у деякі процесори вбудовують графічне ядро. Відразу зазначимо, що такий варіант не підійде – він призначений для зовсім нескладних завдань, а для роботи з тривимірною графікою він буде недоречним. Однак, якщо ви вирішили зупинитись саме на такому варіанті, тоді використовуйте хорошу оперативну пам'ять – у вашому випадку це буде очевидною потребою.

 

 

Відеокарта

 

Якщо мова про нескладні завдання, рекомендуємо використовувати моделі з лінії GeForce GTX. Вони хороші і для роботи з тривимірною графікою, і для вибагливих відеоігор.

Для тих, кому хочеться мати потужніший пристрій, щоб вирішувати комплексні завдання, вибирайте серед моделей Quadro. Вони призначені саме для роботи з графікою та чудово обробляють великі потоки даних. Але зауважте, що Quadro не підійдуть для ігор.

Якщо потрібна відеокарта, яка добре покаже себе і в роботі з графікою, і з іграми, вам варто розглянути варіант RTX. Такі графічні процесори хороші для дизайнерських, інженерних програм, а також ігор. Якщо порівнювати дві топові відеокарти від двох перерахованих брендів, RTX абсолютно точно виграє.

 

 

Оперативна пам'ять

 

Розглядайте варіанти з щонайменше 8 Гб ОЗУ. Якщо ви є початківцем, радимо почати з 8 Гб, у міру розвитку можна буде перейти на 16 Гб і вище. Що стосується версії оперативної пам'яті, краще зупинитись на DDR 4 або вище.

 

 

Накопичувач

 

Якщо плануєте працювати з графікою, замість HDD рекомендуємо вибрати SSD, як у цій збірці, адже вам доведеться працювати з величезним масивом інформації.

Однак варто враховувати, що в системники інколи встановлюють і HDD, і SSD SATA. HDD при цьому використовують для зберігання інформації, яку не можна втратити. SSD SATA використовують для того, щоб швидко завантажувалася система та софт. Для роботи з великими проектами хороший SSD M.2, який забезпечує дійсно комфортну роботу.

 

 

Де придбати системний блок для графіки

 

Пропонуємо скористатися послугами фірмового магазину Qube в Україні. Тут є системні блоки, корпуси, монітори та системи охолодження від даного виробника.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104а

  • 0800335404
  • 0443337408

info@qube.ua

Питання

+ Я планую працювати і з 3D, графікою і з 2D – який системник мені краще вибрати?
Вибирайте той системний блок, який задовольнятиме запити софта для роботи з 3D.
+ Порекомендуйте хорошу відеокарту, яка підійде і для роботи з графікою, і для ігор.
Оптимальним варіантом у вашому випадку буде RTX.
+ Який накопичувач для роботи з графікою встановити?
Якщо вибір між HDD та SSD, вибирайте другий. Також можна встановити обидва. Найтоповіший – SSD M2.